000 01143cam a2200301 i 4500
001 xx001214295
003 NUKAT
005 20241231094929.0
008 081020s2008 pl a f |001 0 pol c
020 _a9788302101267
035 _a(OCoLC)297700440
040 _aLUBL 58/LL
_cLUBL 58/LL
_dLUBL 58/LK
_dKR U/GZs
_dKR 197/JM
100 1 _aLada, Ewa Hanna.
_948302
245 1 0 _aPodstawy przetwórstwa spożywczego /
_cEwa Hanna Lada.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_ccop. 2008.
300 _a198, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aAgrobiznes
504 _aLiteratura s. [200]. Skorowidz.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_976982
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
830 0 _aAgrobiznes
_965367
920 _a978-83-02-10126-7
942 _cBK
_00
999 _c49563
_d49563