000 | 01103cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002516543 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102158.0 | ||
008 | 120612s1986 xxua g |001 0 eng c | ||
020 | _a0824775260 | ||
035 | _a(OCoLC)805264094 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _cOLSZT 003/BG |
||
245 | 0 | 0 |
_aEngineering Properties of Foods / _ced. by M. A. Rao, S. S. H. Rizvi. |
260 |
_aNew York : _bMarcel Dekker, Inc., _ccop. 1986. |
||
300 |
_aVIII, 398 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aFood Science and Technology : a series of monographs and texbooks ; _v19 |
|
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaparatura i sprzęt. _2kaba _976971 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _980765 |
|
700 | 1 |
_aRao, M. A. _d(1937- ). _eRed. _911921 |
|
700 | 1 |
_aRizvi, S. S. H. _d(1948- ). _eRed. _912116 |
|
830 | 0 |
_aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc _v19 _963270 |
|
920 | _a0-8247-7526-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c4975 _d4975 |