000 01103cam a2200301 i 4500
001 xx002516543
003 NUKAT
005 20241231102158.0
008 120612s1986 xxua g |001 0 eng c
020 _a0824775260
035 _a(OCoLC)805264094
040 _aOLSZT 003/BG
_cOLSZT 003/BG
245 0 0 _aEngineering Properties of Foods /
_ced. by M. A. Rao, S. S. H. Rizvi.
260 _aNew York :
_bMarcel Dekker, Inc.,
_ccop. 1986.
300 _aVIII, 398 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : a series of monographs and texbooks ;
_v19
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt.
_2kaba
_976971
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
700 1 _aRao, M. A.
_d(1937- ).
_eRed.
_911921
700 1 _aRizvi, S. S. H.
_d(1948- ).
_eRed.
_912116
830 0 _aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
_v19
_963270
920 _a0-8247-7526-0
942 _cBK
_00
999 _c4975
_d4975