000 | 01611cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003723300 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101810.0 | ||
008 | 160608s2016 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788380850040 | ||
035 | _a(OCoLC)953153362 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs _dOLSZT 003/DS _dKR U/JAKs |
||
100 | 1 |
_aGrudowski, Piotr. _94737 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności : _bsystemy, metody, narzędzia / _cPiotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski. |
260 |
_aWarszawa : _bDifin, _c2016. |
||
300 |
_a198 s. : _bil. ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 185-190. | ||
521 | 8 | _aDla przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania: inżynierskiego, produkcją i jakością oraz towaroznawstwa. | |
650 | 7 |
_aZarządzanie jakością _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _990319 |
|
650 | 7 |
_aBezpieczeństwo żywności. _2kaba _9104569 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
650 | 7 |
_aTowary _xbezpieczeństwo. _2kaba _979067 |
|
700 | 1 |
_aSzpakowska, Maria Jolanta. _949114 |
|
700 | 1 |
_aBrodnicka, Elwira. _949115 |
|
700 | 1 |
_aMarjańska, Ewa. _949116 |
|
700 | 1 |
_aCelmerowski, Zbigniew. _949117 |
|
710 | 2 |
_aDifin. _4pbl _941596 |
|
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003723300.jpg |
920 | _a978-83-8085-004-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c49852 _d49852 |