000 01611cam a2200373 i 4500
001 xx003723300
003 NUKAT
005 20241231101810.0
008 160608s2016 pl a |000 0 pol c
020 _a9788380850040
035 _a(OCoLC)953153362
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
_dOLSZT 003/DS
_dKR U/JAKs
100 1 _aGrudowski, Piotr.
_94737
245 1 0 _aWybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności :
_bsystemy, metody, narzędzia /
_cPiotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski.
260 _aWarszawa :
_bDifin,
_c2016.
300 _a198 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 185-190.
521 8 _aDla przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania: inżynierskiego, produkcją i jakością oraz towaroznawstwa.
650 7 _aZarządzanie jakością
_xaspekt ekonomiczny.
_2kaba
_990319
650 7 _aBezpieczeństwo żywności.
_2kaba
_9104569
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
650 7 _aTowary
_xbezpieczeństwo.
_2kaba
_979067
700 1 _aSzpakowska, Maria Jolanta.
_949114
700 1 _aBrodnicka, Elwira.
_949115
700 1 _aMarjańska, Ewa.
_949116
700 1 _aCelmerowski, Zbigniew.
_949117
710 2 _aDifin.
_4pbl
_941596
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003723300.jpg
920 _a978-83-8085-004-0
942 _cBK
_00
999 _c49852
_d49852