000 01235cam a2200313 i 4500
001 xx003735219
003 NUKAT
005 20241231102558.0
008 160621s2014 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788371608100
035 _a(OCoLC)953174609
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/ISO
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBoczar, Paweł.
_925248
245 1 0 _aMożliwości produkcji rzepaku w Polsce i zmiany kierunków jego wykorzystania /
_cPaweł Boczar.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2014.
300 _a151 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 145-150.
521 8 _aDla pracowników naukowych, studentów kierunków ekonomicznych i przyrodniczych, przetwórców surowców oleistych oraz producentów rolnych.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aRzepak
_xprodukcja i handel
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9113728
650 7 _aRzepak
_xzastosowania przemysłowe.
_2kaba
_9113729
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
920 _a978-83-7160-810-0
942 _cBK
_00
999 _c49943
_d49943