000 | 01235cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003735219 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102558.0 | ||
008 | 160621s2014 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788371608100 | ||
035 | _a(OCoLC)953174609 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/ISO |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBoczar, Paweł. _925248 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMożliwości produkcji rzepaku w Polsce i zmiany kierunków jego wykorzystania / _cPaweł Boczar. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2014. |
||
300 |
_a151 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 145-150. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników naukowych, studentów kierunków ekonomicznych i przyrodniczych, przetwórców surowców oleistych oraz producentów rolnych. | |
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aRzepak _xprodukcja i handel _zPolska _y1990-. _2kaba _9113728 |
|
650 | 7 |
_aRzepak _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _9113729 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941080 |
|
920 | _a978-83-7160-810-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c49943 _d49943 |