000 | 01344cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003749060 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103519.0 | ||
008 | 160707s1960 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)958191584 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/MM |
||
245 | 0 | 0 |
_aTłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie liczby kwasowej PN-60/A-86921 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-60/A-86921 |
246 | 1 | 3 | _aEatable vegetable fats. Testing methods. Determination of the acid number |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-86921: 1960 |
|
246 | 3 | 0 | _aMetody badań - Oznaczanie liczby kwasowej |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie liczby kwasowej |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne, _c1960. |
||
300 |
_a3, [1] s. ; _c22 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa XII 69. | ||
506 | _aPrzedruk dozwolony tylko za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego. | ||
590 | _aUstanowiona 31 grudnia 1960 r. | ||
590 | _aUstanowiona 31 grudnia 1960 r. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _vnormy. _2kaba _994809 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne. _4pbl _940972 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c50042 _d50042 |