000 01344cam a2200337 i 4500
001 xx003749060
003 NUKAT
005 20241231103519.0
008 160707s1960 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)958191584
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/MM
245 0 0 _aTłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie liczby kwasowej PN-60/A-86921 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-60/A-86921
246 1 3 _aEatable vegetable fats. Testing methods. Determination of the acid number
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-86921: 1960
246 3 0 _aMetody badań - Oznaczanie liczby kwasowej
246 3 0 _aOznaczanie liczby kwasowej
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1960.
300 _a3, [1] s. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa XII 69.
506 _aPrzedruk dozwolony tylko za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego.
590 _aUstanowiona 31 grudnia 1960 r.
590 _aUstanowiona 31 grudnia 1960 r.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_vnormy.
_2kaba
_994809
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
942 _cBK
_00
999 _c50042
_d50042