000 | 01541cam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003747279 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103402.0 | ||
008 | 160706s2016 pl g |101 0 pol c | ||
020 |
_a9788377301906 _z97883773001906 |
||
035 | _a(OCoLC)958190091 | ||
040 |
_aGD U/1AA _cGD U/1AAs _dSIEDL 001/EC |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aWiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej / _cpod redakcją Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Avalon, _ccop. 2016. |
||
300 |
_a444 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa s. red. błędny ISBN. | ||
500 | _aMateriały konf. | ||
504 | _aBibliogr. s. 395-428. Indeks. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aŻywienie _xaspekt społeczny _vkonferencje. _2kaba _9113804 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _xhistoria _vkonferencje. _2kaba _9113805 |
|
650 | 7 |
_aZwyczaje żywieniowe _xaspekt społeczny _vkonferencje. _2kaba _9113806 |
|
650 | 7 |
_aPosiłki _xaspekt społeczny _vkonferencje. _2kaba _9113807 |
|
700 | 1 |
_aJędrzejewski, Przemysław. _eRed. _948612 |
|
700 | 1 |
_aMagiera, Piotr. _eRed. _949232 |
|
700 | 1 |
_aSkrężyna, Klaudia. _eRed. _949220 |
|
700 | 1 |
_aSzuster, Gabriel _d(1986- ). _eRed. _948613 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Avalon T. Janowski. _4pbl _941019 |
|
920 |
_a978-83-7730-190-6 _z978-83-77300-190-6 |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c50083 _d50083 |