000 01541cam a2200385 i 4500
001 xx003747279
003 NUKAT
005 20241231103402.0
008 160706s2016 pl g |101 0 pol c
020 _a9788377301906
_z97883773001906
035 _a(OCoLC)958190091
040 _aGD U/1AA
_cGD U/1AAs
_dSIEDL 001/EC
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aWiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej /
_cpod redakcją Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Avalon,
_ccop. 2016.
300 _a444 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. red. błędny ISBN.
500 _aMateriały konf.
504 _aBibliogr. s. 395-428. Indeks.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aŻywienie
_xaspekt społeczny
_vkonferencje.
_2kaba
_9113804
650 7 _aŻywienie
_xhistoria
_vkonferencje.
_2kaba
_9113805
650 7 _aZwyczaje żywieniowe
_xaspekt społeczny
_vkonferencje.
_2kaba
_9113806
650 7 _aPosiłki
_xaspekt społeczny
_vkonferencje.
_2kaba
_9113807
700 1 _aJędrzejewski, Przemysław.
_eRed.
_948612
700 1 _aMagiera, Piotr.
_eRed.
_949232
700 1 _aSkrężyna, Klaudia.
_eRed.
_949220
700 1 _aSzuster, Gabriel
_d(1986- ).
_eRed.
_948613
710 2 _aWydawnictwo Avalon T. Janowski.
_4pbl
_941019
920 _a978-83-7730-190-6
_z978-83-77300-190-6
942 _cBK
_00
999 _c50083
_d50083