000 | 01139cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003754053 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103837.0 | ||
008 | 160714s1972 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1414624618 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/MM _dBYDG 22/RB |
||
245 | 0 | 0 | _aKonserwy rybne - Oznaczanie barwy sosów pomidorowych BN-72/8027-05. |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie barwy sosów pomidorowych |
246 | 3 | 0 | _aBN-72/8027-05 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aBN-8027-05: 1972 |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne, _c1972. |
||
300 |
_a3 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa XII 23. | ||
530 | _aDostępny również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aUstanowiona 30 września 1972 r. | ||
590 | _aUstanowiona 30 września 1972 r. | ||
650 | 7 |
_aProdukty połowu _xprzerób _xnormy _zPolska. _2kaba _9113813 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne. _4pbl _940972 |
|
856 | 4 | 1 | _uhttps://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4595 |
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c50088 _d50088 |