000 01558cam a2200337 i 4500
001 xx003756661
003 NUKAT
005 20241231104032.0
008 160718s1973 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)958197548
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
_dBYDG 22/AJ
245 0 0 _aProdukcja garmażeryjna - Łopatka bez kości przygotowana do wędzenia, gotowania, golonka jako element oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru łopatki z golonką nie poddanej obróbce BN-73/8151-40 /
_cPaństwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne.
246 3 0 _aBN-73/8151-40
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8151-40:1973
246 3 0 _aŁopatka bez kości przygotowana do wędzenia, gotowania, golonka jako element oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru łopatki z golonką nie poddanej obróbce
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1973.
300 _a2 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa XII 11.
500 _aNagł.: Norma branżowa.
530 _aDostępny również w formie elektronicznej.
590 _aUstanowiona 6 czerwca 1973 r.
590 _aUstanowiona 6 czerwca 1973 r.
650 7 _aMięso
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113797
710 2 _aPaństwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne.
_949212
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
856 4 1 _uhttps://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4865
942 _cBK
_00
999 _c50154
_d50154