000 01542cam a2200313 i 4500
001 xx002908475
003 NUKAT
005 20241231113207.0
008 130914s1980 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1424147754
040 _aLUBL 64/MJ
_cLUBL 64/MJ
_dLUBL 64/EG
_dLUBL 64/MJ
245 0 0 _aMargaryna Stołowa BN-80/8053-14 /
_c[oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa].
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8053-14:1980
246 3 0 _aBN-80/8053-14
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1980.
300 _a4 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. tyt.: Norma branżowa.
500 _aGrupa katalogowa XII 61.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aZgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Olejarskiego dnia 15 stycznia 1980 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1980 r.
590 _aZgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Olejarskiego dnia 15 stycznia 1980 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1980 r.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_976980
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
710 2 _aInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
_95602
942 _cBK
_00
999 _c50271
_d50271