000 01958cam a2200349 i 4500
001 xx002858351
003 NUKAT
005 20241231105839.0
008 130619s1981 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)852952740
040 _aLUBL 64/JK
_cLUBL 64/JK
_dLUBL 64/EG
_dLUBL 64/JK
100 1 _aGuzewicz, Barbara.
_949317
245 1 0 _aProdukcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych klasy 1 i 2 BN-81/8151-31 /
_c[Barbara Guzewicz, Danuta Jagas, Halina Król ; oprac. Warszawska Spółdzielnia Spożywców Społem, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów].
246 3 0 _aBN-81/8151-31
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8151-31:1981
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1981.
300 _a3 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1211.
500 _aNa str. tyt.: Norma branżowa.
530 _aDostępny również jako dokument elektroniczny.
590 _aZgłoszona przez Społem WSS Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Społem WSS dnia 3 lipca 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1981 r. ; Zastępuje BN-71/8151-31, BN-71/8151-32.
590 _aZgłoszona przez Społem WSS Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Społem WSS dnia 3 lipca 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1981 r. ; Zastępuje BN-71/8151-31, BN-71/8151-32.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_976980
700 1 _aJagas, Danuta.
_949304
700 1 _aKról, Halina.
_949318
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
710 2 _a"Społem" Warszawska Spółdzielnia Spożywców.
_bOddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów.
_949238
942 _cBK
_00
999 _c50304
_d50304