000 01159cam a2200265 i 4500
001 xx003673001
003 NUKAT
005 20241231094443.0
008 160412s2015 pl |000 0 pol c
020 _a9788365239068
035 _a(OCoLC)1414576658
040 _aWR O/IS
_cWR O/ISs
_dWR O/LC
100 1 _aŚleżańska, Maria.
_949361
245 1 0 _aKucharz wielkopolski :
_bpraktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz różne sekreta domowe /
_cułożyła Marya Śleżańska.
260 _aWarszawa :
_b"Ladiamed" Zbigniew Łagodziński,
_c2015.
300 _a308, [4] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWydrukowano na podst. wydania: Poznań : dr. i nakł. Jarosława Leitgebra, 1892. 4 wyd popr. i znacznie powiększ.
500 _aS. tyt. stanowi odwzorowanie s. tyt. wydania z 1892 r.
650 7 _aKuchnia wielkopolska.
_2kaba
_9113908
920 _a978-83-65239-06-8
942 _cBK
_00
999 _c50363
_d50363