000 | 01159cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003673001 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094443.0 | ||
008 | 160412s2015 pl |000 0 pol c | ||
020 | _a9788365239068 | ||
035 | _a(OCoLC)1414576658 | ||
040 |
_aWR O/IS _cWR O/ISs _dWR O/LC |
||
100 | 1 |
_aŚleżańska, Maria. _949361 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKucharz wielkopolski : _bpraktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz różne sekreta domowe / _cułożyła Marya Śleżańska. |
260 |
_aWarszawa : _b"Ladiamed" Zbigniew Łagodziński, _c2015. |
||
300 |
_a308, [4] s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aWydrukowano na podst. wydania: Poznań : dr. i nakł. Jarosława Leitgebra, 1892. 4 wyd popr. i znacznie powiększ. | ||
500 | _aS. tyt. stanowi odwzorowanie s. tyt. wydania z 1892 r. | ||
650 | 7 |
_aKuchnia wielkopolska. _2kaba _9113908 |
|
920 | _a978-83-65239-06-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c50363 _d50363 |