| 000 | 01539cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003768870 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231104845.0 | ||
| 008 | 160817s2016 pl a f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788381000062 | ||
| 035 | _a(OCoLC)956572315 | ||
| 040 |
_aKR U/MSo _cKR U/MSo _dTOR U/ZUMs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aŚmiecińska, Katarzyna. _949453 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aJakość mięsa buhajków mieszańców rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej z rasą belgijską błękitno-białą w czasie przechowywania w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery / _cKatarzyna Śmiecińska ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. |
| 260 |
_aOlsztyn : _bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, _c2016. |
||
| 300 |
_a161 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie = _aDissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn, _x1509-3018 ; _v198 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 132-158. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aBydło rzeźne _xtusze _xjakość. _2kaba _9107610 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso z byka _xjakość. _2kaba _988218 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). _bWydawnictwo. _4pbl _941128 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie _x1509-3018 _v198 _964315 |
|
| 920 | _a978-83-8100-006-2 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50604 _d50604 |
||