000 01539cam a2200325 i 4500
001 xx003768870
003 NUKAT
005 20241231104845.0
008 160817s2016 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788381000062
035 _a(OCoLC)956572315
040 _aKR U/MSo
_cKR U/MSo
_dTOR U/ZUMs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aŚmiecińska, Katarzyna.
_949453
245 1 0 _aJakość mięsa buhajków mieszańców rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej z rasą belgijską błękitno-białą w czasie przechowywania w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery /
_cKatarzyna Śmiecińska ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
_c2016.
300 _a161 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie =
_aDissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn,
_x1509-3018 ;
_v198
504 _aBibliogr. s. 132-158.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aBydło rzeźne
_xtusze
_xjakość.
_2kaba
_9107610
650 7 _aMięso z byka
_xjakość.
_2kaba
_988218
710 2 _aUniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941128
830 0 _aRozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
_x1509-3018
_v198
_964315
920 _a978-83-8100-006-2
942 _cBK
_00
999 _c50604
_d50604