000 01756cam a2200385 i 4500
001 xx003807047
003 NUKAT
005 20250315020253.0
008 161003s2016 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788327563460
035 _a(OCoLC)968496637
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMasło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe) - Część 1: Oznaczanie zawartości wody PN-ISO 8851-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe)
246 3 0 _aPN-ISO 8851-1
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 8851-1:2016-07
246 1 3 _aButter - Determination of moisture non-fat solids and fat contents (Routine methods) - Part 1: Determination of maisture content
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2016.
300 _a10 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.20.
504 _aBibliogr. s. 10.
530 _aDostępne także w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 8851-1:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r.
590 _aWprowadza ISO 8851-1:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r.
650 7 _aMasło
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114109
650 7 _aMasło
_xzawartość wody
_vnormy.
_2kaba
_9114110
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-275-6346-0
942 _cBK
_00
999 _c50726
_d50726