000 | 01756cam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003807047 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250315020253.0 | ||
008 | 161003s2016 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327563460 | ||
035 | _a(OCoLC)968496637 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMasło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe) - Część 1: Oznaczanie zawartości wody PN-ISO 8851-1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe) |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 8851-1 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 8851-1:2016-07 |
|
246 | 1 | 3 | _aButter - Determination of moisture non-fat solids and fat contents (Routine methods) - Part 1: Determination of maisture content |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2016. |
||
300 |
_a10 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.20. | ||
504 | _aBibliogr. s. 10. | ||
530 | _aDostępne także w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 8851-1:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 8851-1:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r. | ||
650 | 7 |
_aMasło _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114109 |
|
650 | 7 |
_aMasło _xzawartość wody _vnormy. _2kaba _9114110 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-275-6346-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c50726 _d50726 |