000 01937cam a2200421 i 4500
001 xx003806972
003 NUKAT
005 20250315020253.0
008 161003s2016 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788327563231
035 _a(OCoLC)968496609
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych PN-ISO 11870 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych
246 3 0 _aOgólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych
246 3 0 _aPN-ISO 11870
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-11870:2016-07
246 1 3 _aMilk and milk products - Determination of fat content - General guidance on the use of butyrometric methods
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2016.
300 _a12 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.01.
504 _aBibliogr. s. 12.
530 _aDostępne także w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r.
590 _aWprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r.
650 7 _aMleko
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997000
650 7 _aMleko
_xzawartość lipidów.
_2kaba
_9100312
650 7 _aProdukty mleczne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997010
650 7 _aProdukty mleczne
_xzawartość lipidów
_vnormy.
_2kaba
_998872
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-275-6323-1
942 _cBK
_00
999 _c50729
_d50729