000 | 01937cam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003806972 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250315020253.0 | ||
008 | 161003s2016 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327563231 | ||
035 | _a(OCoLC)968496609 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych PN-ISO 11870 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych |
246 | 3 | 0 | _aOgólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 11870 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-11870:2016-07 |
|
246 | 1 | 3 | _aMilk and milk products - Determination of fat content - General guidance on the use of butyrometric methods |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2016. |
||
300 |
_a12 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.01. | ||
504 | _aBibliogr. s. 12. | ||
530 | _aDostępne także w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r. | ||
650 | 7 |
_aMleko _xanaliza _vnormy. _2kaba _997000 |
|
650 | 7 |
_aMleko _xzawartość lipidów. _2kaba _9100312 |
|
650 | 7 |
_aProdukty mleczne _xanaliza _vnormy. _2kaba _997010 |
|
650 | 7 |
_aProdukty mleczne _xzawartość lipidów _vnormy. _2kaba _998872 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-275-6323-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c50729 _d50729 |