| 000 | 01925cam a2200373 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003808719 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231111549.0 | ||
| 008 | 161004s1978 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)968645010 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ _dBYDG 22/AJ |
||
| 100 | 1 |
_aBanecki, Henryk. _9662 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWyroby ciastkarskie - Ciasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa BN-78/8098-14 / _c[H. Banecki, K. Wegiełek, I. Waśkiewicz ; oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej]. |
| 246 | 3 | 0 | _aCiasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa |
| 246 | 3 | 0 | _aBN-78/8098-14 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aBN-8098-14:1978 |
|
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne, _c1978. |
||
| 300 |
_a7 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aNagł.: Norma Branżowa. | ||
| 500 | _aGrupa katalogowa XII 42. | ||
| 530 | _aDostępny również w formie elektronicznej. | ||
| 590 | _aZgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 14 lutego 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1978 r. | ||
| 650 | 7 |
_aCiastkarstwo _xnormy _zPolska. _2kaba _9113895 |
|
| 700 | 1 |
_aWęgiełek, Kazimierz. _949563 |
|
| 700 | 1 |
_aWaśkiewicz, Irena. _949321 |
|
| 710 | 2 |
_aZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa). _949272 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bMinisterstwo Obrony Narodowej. _bWojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej. _949564 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne. _4pbl _940972 |
|
| 856 | 4 | 1 | _uhttps://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4749 |
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50744 _d50744 |
||