000 01925cam a2200373 i 4500
001 xx003808719
003 NUKAT
005 20241231111549.0
008 161004s1978 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)968645010
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
_dBYDG 22/AJ
100 1 _aBanecki, Henryk.
_9662
245 1 0 _aWyroby ciastkarskie - Ciasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa BN-78/8098-14 /
_c[H. Banecki, K. Wegiełek, I. Waśkiewicz ; oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Wojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej].
246 3 0 _aCiasta konserwowe: piernik, keks, strucla makowa, babka piaskowa, babka drożdżowa
246 3 0 _aBN-78/8098-14
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8098-14:1978
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1978.
300 _a7 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNagł.: Norma Branżowa.
500 _aGrupa katalogowa XII 42.
530 _aDostępny również w formie elektronicznej.
590 _aZgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 14 lutego 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1978 r.
650 7 _aCiastkarstwo
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113895
700 1 _aWęgiełek, Kazimierz.
_949563
700 1 _aWaśkiewicz, Irena.
_949321
710 2 _aZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
_949272
710 1 _aPolska.
_bMinisterstwo Obrony Narodowej.
_bWojskowy Ośrodek Naukowo-Badawczy Służby Żywnościowej.
_949564
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
856 4 1 _uhttps://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4749
942 _cBK
_00
999 _c50744
_d50744