000 01111cam a2200289 i 4500
001 xx003490696
003 NUKAT
005 20241231104935.0
008 150805s1985 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)924671255
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
245 0 0 _aPrzetwory rybne wędzone - Wspólne wymagania i badania PN-85/A-86772 /
_cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 3 0 _aPN-85/A-86772
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-86772:1985
246 1 3 _aSmoked fish products - Common requirements and tests
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1985.
300 _a5 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1226.
590 _aZamiast PN-74/A-86772 ; Ustanowiona 12 kwietnia 1985 r.
650 7 _aRyba (żywność)
_vnormy.
_2kaba
_9114118
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
_911427
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c50775
_d50775