000 01482cam a2200313 i 4500
001 xx002857601
003 NUKAT
005 20241231105809.0
008 130619s1984 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)852952040
040 _aLUBL 64/JK
_cLUBL 64/JK
_dLUBL 64/EG
_dLUBL 64/JK
100 1 _aKarpińska, Barbara
_c(normalizacja).
_949585
245 1 0 _aTłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 /
_c[Barbara Karpińska ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
246 3 0 _aBN-84/8013-07
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8013-07:1984
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1984.
300 _a4 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1211.
500 _aNa str. tyt.: Norma branżowa.
530 _aDostępny również jako dokument elektroniczny.
590 _aZgłoszona Mięsnego przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu i Tłuszczowego dnia 25 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1984 r.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_976980
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
710 2 _aInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
_95602
942 _cBK
_00
999 _c50782
_d50782