| 000 | 01482cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002857601 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231105809.0 | ||
| 008 | 130619s1984 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)852952040 | ||
| 040 |
_aLUBL 64/JK _cLUBL 64/JK _dLUBL 64/EG _dLUBL 64/JK |
||
| 100 | 1 |
_aKarpińska, Barbara _c(normalizacja). _949585 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 / _c[Barbara Karpińska ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego]. |
| 246 | 3 | 0 | _aBN-84/8013-07 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aBN-8013-07:1984 |
|
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa, _c1984. |
||
| 300 |
_a4 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa 1211. | ||
| 500 | _aNa str. tyt.: Norma branżowa. | ||
| 530 | _aDostępny również jako dokument elektroniczny. | ||
| 590 | _aZgłoszona Mięsnego przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu i Tłuszczowego dnia 25 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1984 r. | ||
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xnormy _zPolska. _2kaba _976980 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 710 | 2 |
_aInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). _95602 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50782 _d50782 |
||