| 000 | 01551cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003417821 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100042.0 | ||
| 008 | 150424s1985 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)909979191 | ||
| 040 |
_aLUBL 64/AW _cLUBL 64/AW _dLUBL 64/EM _dLUBL 64/AW |
||
| 100 | 1 |
_aBorowicz, Ewa. _949336 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aDna do kotłów warzelnych dla zakładów zbiorowego żywienia - Podział i główne wymiary BN-84/2532-03 / _c[Ewa Borowicz ; oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Bydgoszcz]. |
| 246 | 3 | 0 | _aBN-84/2532-03 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony : _aBN-2532-03:1984 |
|
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa, _c1985. |
||
| 300 |
_a2 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aNa s. tyt. Norma Branżowa. | ||
| 500 | _aGrupa katalogowa 0478. | ||
| 530 | _aDostępny również jako dokument elektroniczny. | ||
| 590 | _aZgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urzadzeń Gastronomicznych w Bydgoszczy ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 10 października 1984 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 kwietnia 1985 r. | ||
| 650 | 7 |
_aGastronomia _xaparatura i sprzęt _xnormy _zPolska. _2kaba _9113833 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 710 | 2 |
_aBydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. _bBranżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego. _949239 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50812 _d50812 |
||