000 01797cam a2200337 i 4500
001 xx003426688
003 NUKAT
005 20241231100631.0
008 150507s1985 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)909998151
040 _aLUBL 64/AW
_cLUBL 64/AW
_dLUBL 64/EM
_dLUBL 64/AW
_dKR 93/JR
100 1 _aBrudka, Jan.
_949605
245 1 0 _aBlachy do wypieku ciast BN-85/2451-04 /
_c[Jan Brudka, Witold Lisiecki ; oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa].
246 3 0 _aBN-85/2451-04
246 1 _iNr ujednolicony :
_aBN-2451-04:1985
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1985.
300 _a5 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. tyt. Norma Branżowa.
500 _aGrupa katalogowa 0474.
530 _aDostępny również jako dokument elektroniczny.
590 _aZgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 15 kwietnia 1984 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-71/2451-04.
590 _aZgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 15 kwietnia 1984 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-71/2451-04.
650 7 _aPiekarstwo
_xaparatura i sprzęt
_vnormy
_zPolska.
_2kaba
_9114135
700 1 _aLisiecki, Witold.
_949606
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
710 2 _aZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
_949272
942 _cBK
_00
999 _c50814
_d50814