000 01231cam a2200289 i 4500
001 xx003815531
003 NUKAT
005 20241231112027.0
008 161011s1984 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)968536268
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aFrytkownice elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania PN-84/A-55540 /
_cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 3 0 _aPN-84/A-55540
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-55540:1984
246 1 3 _aCommercial electric deep fat fryers. Requirements and testing
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
_c1984.
300 _a6 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 0478.
590 _aUstanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03.
650 7 _aGastronomia
_xaparatura i sprzęt
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113833
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
_911427
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c50835
_d50835