| 000 | 01231cam a2200289 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003815531 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231112027.0 | ||
| 008 | 161011s1984 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)968536268 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aFrytkownice elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania PN-84/A-55540 / _cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-84/A-55540 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-55540:1984 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aCommercial electric deep fat fryers. Requirements and testing |
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", _c1984. |
||
| 300 |
_a6 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa 0478. | ||
| 590 | _aUstanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03. | ||
| 650 | 7 |
_aGastronomia _xaparatura i sprzęt _xnormy _zPolska. _2kaba _9113833 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. _911427 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50835 _d50835 |
||