000 01496cam a2200325 i 4500
001 xx003817045
003 NUKAT
005 20241231112124.0
008 161012s1985 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)968508837
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
_dBYDG 22/AJ
100 1 _aIdziak, Barbara.
_949602
245 1 0 _aWyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 /
_c[Barbara Idziak] ; SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów.
246 3 0 _aBN-85/8151-34
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8151-34:1985
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1985.
300 _a3 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1211.
500 _aNa nagł.: Norma branżowa.
530 _aDostępny również w formie elektronicznej.
590 _aUstanowiona 25 maja 1985 r. jako norma obowiązujaca od 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-72/8151-34.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_zPolska
_vnormy.
_2kaba
_9113801
710 2 _aSpółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów (Warszawa).
_949603
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
856 4 1 _uhttps://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4860
942 _cBK
_00
999 _c50859
_d50859