| 000 | 01062cam a2200289 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003417080 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100009.0 | ||
| 008 | 150423s1986 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)909977849 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aWieprzowina - Części zasadnicze PN-86/A-82002 / _cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-86/A-82002 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-86/A-82002:1986 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aPork - Primal cuts |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA, _c1986. |
||
| 300 |
_a4 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa 1211. | ||
| 590 | _aUstanowiona 8 kwietnia 1986 r. ; Zamiast BN-64/A-82002. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso _xnormy _zPolska. _2kaba _9113797 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. _911427 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50877 _d50877 |
||