000 01432cam a2200313 i 4500
001 xx002860449
003 NUKAT
005 20241231105954.0
008 130621s1986 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)852954831
040 _aLUBL 64/JK
_cLUBL 64/JK
_dLUBL 64/EG
100 1 _aBielicka, Barbara.
_949638
245 1 0 _aSurowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 /
_c[Barbara Bielicka, oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
246 3 0 _aBN-85/8012-11
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8012-11:1985
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1986.
300 _a5 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1218.
500 _aNa str. tyt.: Norma branżowa.
530 _aDostępny również jako dokument elektroniczny.
590 _aZgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 18 października 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1986 r. ; Zastępuje BN-64/7719-03, BN-66/8012-11.
650 7 _aMięso
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113797
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
710 2 _aInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa).
_95602
942 _cBK
_00
999 _c50896
_d50896