| 000 | 01432cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002860449 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231105954.0 | ||
| 008 | 130621s1986 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)852954831 | ||
| 040 |
_aLUBL 64/JK _cLUBL 64/JK _dLUBL 64/EG |
||
| 100 | 1 |
_aBielicka, Barbara. _949638 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aSurowce miękkie do produkcji żelatyny BN-85/8012-11 / _c[Barbara Bielicka, oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego]. |
| 246 | 3 | 0 | _aBN-85/8012-11 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aBN-8012-11:1985 |
|
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa, _c1986. |
||
| 300 |
_a5 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa 1218. | ||
| 500 | _aNa str. tyt.: Norma branżowa. | ||
| 530 | _aDostępny również jako dokument elektroniczny. | ||
| 590 | _aZgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 18 października 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1986 r. ; Zastępuje BN-64/7719-03, BN-66/8012-11. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso _xnormy _zPolska. _2kaba _9113797 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 710 | 2 |
_aInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). _95602 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50896 _d50896 |
||