| 000 | 01491cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003427765 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100710.0 | ||
| 008 | 150508s1989 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)910000261 | ||
| 040 |
_aLUBL 64/AW _cLUBL 64/AW _dLUBL 64/EM _dLUBL 64/AW |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aFormy do ciast i tortownice - Wymagania i badania BN-89/2604-02 / _c[W. Lisiecki et al. ; oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa]. |
| 246 | 3 | 0 | _aBN-89/2604-02 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony : _aBN-2604-02:1989 |
|
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa, _c1989. |
||
| 300 |
_a7 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aNa s. tyt. Norma Branżowa. | ||
| 500 | _aGrupa katalogowa 0474. | ||
| 530 | _aDostępny również jako dokument elektroniczny. | ||
| 590 | _aZgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 lipca 1989 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 października 1989 r. ; Zastępuje BN-71/2604-02. | ||
| 650 | 7 |
_aPiekarstwo _xaparatura i sprzęt _vnormy _zPolska. _2kaba _9114135 |
|
| 700 | 1 |
_aLisiecki, Witold. _949606 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 710 | 2 |
_aZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa). _949272 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50978 _d50978 |
||