000 01491cam a2200313 i 4500
001 xx003427765
003 NUKAT
005 20241231100710.0
008 150508s1989 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)910000261
040 _aLUBL 64/AW
_cLUBL 64/AW
_dLUBL 64/EM
_dLUBL 64/AW
245 0 0 _aFormy do ciast i tortownice - Wymagania i badania BN-89/2604-02 /
_c[W. Lisiecki et al. ; oprac. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa].
246 3 0 _aBN-89/2604-02
246 1 _iNr ujednolicony :
_aBN-2604-02:1989
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1989.
300 _a7 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. tyt. Norma Branżowa.
500 _aGrupa katalogowa 0474.
530 _aDostępny również jako dokument elektroniczny.
590 _aZgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 lipca 1989 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 października 1989 r. ; Zastępuje BN-71/2604-02.
650 7 _aPiekarstwo
_xaparatura i sprzęt
_vnormy
_zPolska.
_2kaba
_9114135
700 1 _aLisiecki, Witold.
_949606
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
710 2 _aZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
_949272
942 _cBK
_00
999 _c50978
_d50978