000 01103cam a2200289 i 4500
001 xx003635510
003 NUKAT
005 20241231091949.0
008 160229s1990 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)944111202
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
_dOLSZT 003/DS
245 0 0 _aMrożone wyroby kulinarne - Badania mikrobiologiczne PN-89/A-82200 /
_cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 3 0 _aPN-89/A-82200
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-82200:1989
246 1 3 _aFrozen culinary products - Microbiology researches
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa,
_c1990.
300 _a12 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1211.
590 _aUstanowiona 24 października 1989 r.
650 7 _aŻywność mrożona
_vnormy.
_2kaba
_998387
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
_911427
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c50985
_d50985