| 000 | 01103cam a2200289 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003635510 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231091949.0 | ||
| 008 | 160229s1990 pl f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)944111202 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs _dOLSZT 003/DS |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aMrożone wyroby kulinarne - Badania mikrobiologiczne PN-89/A-82200 / _cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-89/A-82200 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-82200:1989 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aFrozen culinary products - Microbiology researches |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa, _c1990. |
||
| 300 |
_a12 s. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa 1211. | ||
| 590 | _aUstanowiona 24 października 1989 r. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność mrożona _vnormy. _2kaba _998387 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. _911427 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c50985 _d50985 |
||