| 000 | 01367cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003826150 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231112727.0 | ||
| 008 | 161021s1990 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1414613279 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ _dOLSZT 003/AO |
||
| 100 | 1 |
_aStępień, Jerzy _c(normalizacja). _949705 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aLinie do produkcji margaryny - Typy i podstawowe parametry PN-89/M-55560 / _c[Jerzy Stępień ; oprac. Instytut Maszyn Spożywczych] ; Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-89/M-55560 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-M-55560:1989 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aMargarine production lines - Types and basic parametres |
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", _c1990. |
||
| 300 |
_a[1] s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa 0472. | ||
| 590 | _aUstanowiona 30 grudnia 1989 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1990 r. | ||
| 650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xnormy _zPolska. _2kaba _9113868 |
|
| 710 | 2 |
_aInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa). _95584 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. _911427 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c51044 _d51044 |
||