000 01367cam a2200313 i 4500
001 xx003826150
003 NUKAT
005 20241231112727.0
008 161021s1990 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1414613279
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
_dOLSZT 003/AO
100 1 _aStępień, Jerzy
_c(normalizacja).
_949705
245 1 0 _aLinie do produkcji margaryny - Typy i podstawowe parametry PN-89/M-55560 /
_c[Jerzy Stępień ; oprac. Instytut Maszyn Spożywczych] ; Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 3 0 _aPN-89/M-55560
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-M-55560:1989
246 1 3 _aMargarine production lines - Types and basic parametres
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
_c1990.
300 _a[1] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 0472.
590 _aUstanowiona 30 grudnia 1989 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1990 r.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113868
710 2 _aInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa).
_95584
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
_911427
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c51044
_d51044