000 01122nam a2200301 i 4500
001 xx003829581
003 NUKAT
005 20241231112952.0
008 161025s1987 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1423844331
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aWarzywa świeże - Dynia BN-73/9137-12 /
_cInstytut Warzywnictwa.
246 3 0 _aBN-73/9137-12
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-9137-12:1973
250 _aWyd. 5 (stan aktualny: marzec 1987).
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
_c1987.
300 _a[1] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1533.
500 _aNagł.: Norma branżowa.
590 _aUstanowiona 13 października 1973 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1974 r. ; Zastępuje BN-61/9137-12.
650 7 _aDynie
_vnormy.
_2kaba
_9113968
710 2 _aInstytut Warzywnictwa (Skierniewice).
_95619
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c51059
_d51059