000 01180nam a2200325 i 4500
001 xx003829933
003 NUKAT
005 20241231113006.0
008 161026s1987 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)968534055
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aWarzywa świeże - Pory BN-73/9137-19 /
_cInstytut Warzywnictwa.
246 3 0 _aBN-73/9137-19
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-9137-19:1973
246 3 0 _aPory
250 _aWyd. 6 (stan aktualny: marzec 1987).
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
_c1987.
300 _a[1] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1533.
500 _aNagł.: Norma branżowa.
590 _aUstanowiona 16 stycznia 1973 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1973 r. ; Zastępuje BN-67/9137-19.
650 7 _aPor
_vnormy.
_2kaba
_9113974
650 7 _aWarzywa
_xnormy.
_2kaba
_9113814
710 2 _aInstytut Warzywnictwa (Skierniewice).
_95619
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c51074
_d51074