000 | 01398cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003595980 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085339.0 | ||
008 | 160115s1993 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)939873471 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs _dOLSZT 003/DS |
||
245 | 0 | 0 |
_aFrytkownice elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego - Wymagania i badania PN-84/A-55540 / _cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. |
246 | 3 | 0 | _aPN-84/A-55540 |
246 | 1 | 3 | _aCommercial electric deep fat fryers - Requirements and testing |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN/A-55540:1984 |
|
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c1993. |
||
300 |
_a4 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa 0478. | ||
590 | _aUstanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03. | ||
590 | _aUstanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _xaparatura i sprzęt _xnormy _zPolska. _2kaba _9113833 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. _911427 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51220 _d51220 |