000 01398cam a2200313 i 4500
001 xx003595980
003 NUKAT
005 20241231085339.0
008 160115s1993 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)939873471
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
_dOLSZT 003/DS
245 0 0 _aFrytkownice elektryczne dla zakładów żywienia zbiorowego - Wymagania i badania PN-84/A-55540 /
_cPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
246 3 0 _aPN-84/A-55540
246 1 3 _aCommercial electric deep fat fryers - Requirements and testing
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN/A-55540:1984
250 _aWyd. 2.
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c1993.
300 _a4 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 0478.
590 _aUstanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03.
590 _aUstanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03.
650 7 _aGastronomia
_xaparatura i sprzęt
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113833
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
_911427
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
942 _cBK
_00
999 _c51220
_d51220