000 | 01555cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003861019 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115050.0 | ||
008 | 161122s1993 pl a f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)971419442 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
100 | 1 |
_aPtasznik, Stanisław _c(technologia żywności). _949792 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMargaryna - Wspólne wymagania i badania PN-92/A-86907 / _c[Stanisław Ptasznik, Halina Miłczak, Józef Połomski, Krystyna Zawodniak ; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego]. |
246 | 3 | 0 | _aPN-92/A-86907 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-86907:1992 |
|
246 | 1 | 3 | _aMargarine - Common requirements and tests |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", _c1993. |
||
300 |
_a3 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa 1261. | ||
590 | _aUstanowiona 24 grudnia 1992 r.jako norma obowiązująca od 1 lipca 1993 r. ; Zamiast PN-77/A-86907. | ||
590 | _aUstanowiona 24 grudnia 1992 r.jako norma obowiązująca od 1 lipca 1993 r. ; Zamiast PN-77/A-86907. | ||
650 | 7 |
_aMargaryna _xjakość _xbadania. _2kaba _9114283 |
|
700 | 1 |
_aMiłczak, Halina. _949793 |
|
700 | 1 |
_aPołomski, Józef. _949794 |
|
700 | 1 |
_aZawodniak, Krystyna _c(normalizacja). _949704 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości. _911427 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa. _4pbl _940968 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51289 _d51289 |