000 01555cam a2200349 i 4500
001 xx003861019
003 NUKAT
005 20241231115050.0
008 161122s1993 pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)971419442
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
100 1 _aPtasznik, Stanisław
_c(technologia żywności).
_949792
245 1 0 _aMargaryna - Wspólne wymagania i badania PN-92/A-86907 /
_c[Stanisław Ptasznik, Halina Miłczak, Józef Połomski, Krystyna Zawodniak ; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
246 3 0 _aPN-92/A-86907
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-86907:1992
246 1 3 _aMargarine - Common requirements and tests
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne "Alfa",
_c1993.
300 _a3 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa 1261.
590 _aUstanowiona 24 grudnia 1992 r.jako norma obowiązująca od 1 lipca 1993 r. ; Zamiast PN-77/A-86907.
590 _aUstanowiona 24 grudnia 1992 r.jako norma obowiązująca od 1 lipca 1993 r. ; Zamiast PN-77/A-86907.
650 7 _aMargaryna
_xjakość
_xbadania.
_2kaba
_9114283
700 1 _aMiłczak, Halina.
_949793
700 1 _aPołomski, Józef.
_949794
700 1 _aZawodniak, Krystyna
_c(normalizacja).
_949704
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
_911427
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne Alfa.
_4pbl
_940968
942 _cBK
_00
999 _c51289
_d51289