000 | 01772cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003854266 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114616.0 | ||
008 | 161116s2016 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327568243 | ||
035 | _a(OCoLC)971417443 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU _dLUBL 58/ASO |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aZiarno zbóż, produkty wytworzone na bazie ziarna zbóż i pasze - Oznaczanie zawartości tłuszczu surowego i tłuszczu całkowitego metodą ekstrakcji Randalla PN-EN ISO 11085 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 11085:2015-10 |
246 | 1 | 3 | _aCereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method (ISO 11085:2015) |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN ISO 11085:2015-10 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccop. 2016. |
||
300 |
_a2, 18 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 65.120 ; 67.060. | ||
504 | _aBibliogr. s. 18. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 11085:2015, IDT ; ISO 11085:2015, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 11085:2010. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 19 października 2015 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 11085:2015, IDT ; ISO 11085:2015, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 11085:2010. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 19 października 2015 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
920 | _a978-83-275-6824-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51414 _d51414 |