000 | 01354cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003157628 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111113.0 | ||
008 | 140812s1996 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8370018351 | ||
035 | _a(OCoLC)1424152777 | ||
040 |
_aLUBL 58/ASO _cLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ESs _dOLSZT 003/ISO |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aPrzetwory warzywne - Przecier pomidorowy PN-A-77606:1996 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aVegetable products - Tomato puree |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-77606:1996 |
|
246 | 3 | 0 | _aPrzecier pomidorowy |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-77606 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1996. |
||
300 |
_a4 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.080.20 ; SKN 1253. | ||
590 | _aZamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r. | ||
590 | _aZamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r. | ||
650 | 7 |
_aPrzeciery warzywne _vnormy. _2kaba _9114483 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7001-835-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51713 _d51713 |