000 01354cam a2200349 i 4500
001 xx003157628
003 NUKAT
005 20241231111113.0
008 140812s1996 pl f u |000 0 pol c
020 _a8370018351
035 _a(OCoLC)1424152777
040 _aLUBL 58/ASO
_cLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ESs
_dOLSZT 003/ISO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPrzetwory warzywne - Przecier pomidorowy PN-A-77606:1996 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aVegetable products - Tomato puree
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-77606:1996
246 3 0 _aPrzecier pomidorowy
246 3 0 _aPN-A-77606
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1996.
300 _a4 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.080.20 ; SKN 1253.
590 _aZamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r.
590 _aZamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r.
650 7 _aPrzeciery warzywne
_vnormy.
_2kaba
_9114483
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7001-835-1
942 _cBK
_00
999 _c51713
_d51713