000 | 01236cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002989898 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250328123104.0 | ||
008 | 131218s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323601062 | ||
035 | _a(OCoLC)1424389630 | ||
040 |
_aLUBL 58/ASO _cLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aPrzyprawy ziołowe - Pieprz turecki (papryka mielona) PN-A-86955 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aHerbal spices - Capsicum pepper |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-86955 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-86955: 1997 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a6 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.220.10. | ||
590 | _aZamiast BN-77/8132-13 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1997 r. | ||
590 | _aZamiast BN-77/8132-13 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1997 r. | ||
650 | 7 |
_aPieprz turecki _vnormy. _2kaba _9114545 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-0106-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51872 _d51872 |