000 01482cam a2200349 i 4500
001 xx003459802
003 NUKAT
005 20241231102828.0
008 150618s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323600392
035 _a(OCoLC)934752628
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Ocena sensoryczna margaryn metodą punktową PN-A 86936 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A 86936
246 1 3 _aOils and fats vegetable and animal - Sensory analysis of margarine by scoring method
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A 86936:1997
246 3 0 _aOcena sensoryczna margaryn metodą punktową
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a7 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
590 _aZamiast BN-80/8050-02 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 11 lutego 1997 r.
590 _aZamiast BN-80/8050-02 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 11 lutego 1997 r.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_vnormy.
_2kaba
_994809
650 7 _aMargaryna
_xjakość
_xbadania.
_2kaba
_9114283
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-0039-2
942 _cBK
_00
999 _c51919
_d51919