000 | 01482cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003459802 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102828.0 | ||
008 | 150618s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323600392 | ||
035 | _a(OCoLC)934752628 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Ocena sensoryczna margaryn metodą punktową PN-A 86936 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A 86936 |
246 | 1 | 3 | _aOils and fats vegetable and animal - Sensory analysis of margarine by scoring method |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A 86936:1997 |
|
246 | 3 | 0 | _aOcena sensoryczna margaryn metodą punktową |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a7 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.200.10. | ||
590 | _aZamiast BN-80/8050-02 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 11 lutego 1997 r. | ||
590 | _aZamiast BN-80/8050-02 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 11 lutego 1997 r. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _vnormy. _2kaba _994809 |
|
650 | 7 |
_aMargaryna _xjakość _xbadania. _2kaba _9114283 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-236-0039-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51919 _d51919 |