000 | 01394nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003916170 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092124.0 | ||
008 | 170131s1996 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a837190021X | ||
035 | _a(OCoLC)971438249 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej PN-ISO 3960 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 3960 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 3960:1996 |
|
246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - determination of peroxide value |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1996. |
||
300 |
_a8 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa: SKN 1269, ICS 67.200.10. | ||
590 | _aUstanowiona 30 października 1996 r. ; Zamiast: PN-84/A-86918, PN-84/A-85803 rozdz. 6. | ||
590 | _aUstanowiona 30 października 1996 r. ; Zamiast: PN-84/A-86918, PN-84/A-85803 rozdz. 6. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xanaliza _vnormy. _2kaba _995020 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-7190-021-X | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c51934 _d51934 |