000 01394nam a2200325 i 4500
001 xx003916170
003 NUKAT
005 20241231092124.0
008 170131s1996 pl f u |000 0 pol c
020 _a837190021X
035 _a(OCoLC)971438249
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby nadtlenkowej PN-ISO 3960 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 3960
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 3960:1996
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - determination of peroxide value
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1996.
300 _a8 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa: SKN 1269, ICS 67.200.10.
590 _aUstanowiona 30 października 1996 r. ; Zamiast: PN-84/A-86918, PN-84/A-85803 rozdz. 6.
590 _aUstanowiona 30 października 1996 r. ; Zamiast: PN-84/A-86918, PN-84/A-85803 rozdz. 6.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-7190-021-X
942 _cBK
_00
999 _c51934
_d51934