000 01357cam a2200349 i 4500
001 xx003634130
003 NUKAT
005 20241231091853.0
008 160226s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323606269
035 _a(OCoLC)944109112
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości PN-A-82247 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82247
246 3 0 _aMasa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-82247:1997
246 1 3 _aMeat and meat products - Mechanically recoverd meat
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero,
_c1997.
300 _a8 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 8.
590 _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01.
590 _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01.
650 7 _aMięso
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113797
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-236-0626-9
942 _cBK
_00
999 _c52056
_d52056