000 | 01357cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003634130 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091853.0 | ||
008 | 160226s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323606269 | ||
035 | _a(OCoLC)944109112 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości PN-A-82247 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-82247 |
246 | 3 | 0 | _aMasa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-82247:1997 |
|
246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Mechanically recoverd meat |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero, _c1997. |
||
300 |
_a8 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.120.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 8. | ||
590 | _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01. | ||
590 | _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xnormy _zPolska. _2kaba _9113797 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-236-0626-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52056 _d52056 |