000 | 01378cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003387058 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094022.0 | ||
008 | 150313s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323606242 | ||
035 | _a(OCoLC)907380743 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
245 | 0 | 0 |
_aDrożdże. Metody badań - Oznaczanie zawartości suchej masy PN-A-79005-4 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-79005-4 |
246 | 1 | 3 | _aYeast. Test methods - Determination of dry matter |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-79005-4: 1997 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a3 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aSKN 1292 ; ICS 67.220.20. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.11. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.11. | ||
650 | 7 |
_aSaccharomyces cerevisiae _vnormy. _2kaba _9114627 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-236-0624-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52088 _d52088 |