000 01378cam a2200325 i 4500
001 xx003387058
003 NUKAT
005 20241231094022.0
008 150313s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323606242
035 _a(OCoLC)907380743
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
245 0 0 _aDrożdże. Metody badań - Oznaczanie zawartości suchej masy PN-A-79005-4 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-79005-4
246 1 3 _aYeast. Test methods - Determination of dry matter
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-79005-4: 1997
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a3 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aSKN 1292 ; ICS 67.220.20.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.11.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.11.
650 7 _aSaccharomyces cerevisiae
_vnormy.
_2kaba
_9114627
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-0624-2
942 _cBK
_00
999 _c52088
_d52088