| 000 | 01288cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003387054 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094022.0 | ||
| 008 | 150313s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8323606161 | ||
| 035 | _a(OCoLC)907380629 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/ISO _bpol _erda _cOLSZT 003/ISOs _dOLSZT 003/anp |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aDrożdże. Metody badań - Sprawdzanie stanu opakowań i cech organoleptycznych PN-A-79005-3 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-79005-3 |
| 246 | 1 | 3 | _aYeast. Test methods - Checking of packages condition and organoleptic mark |
| 246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-A-79005-3:1997 |
|
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
| 300 |
_a3 strony ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aSKN 1292 ; ICS 67.220.20. | ||
| 590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.7, 2.8, 2.9, 2.10. | ||
| 650 | 7 |
_aSaccharomyces cerevisiae _vnormy. _2kaba _9114627 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _eWydawca _4pbl _911428 |
|
| 920 | _a83-236-0616-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52094 _d52094 |
||