000 01288cam a2200301 i 4500
001 xx003387054
003 NUKAT
005 20241231094022.0
008 150313s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323606161
035 _a(OCoLC)907380629
040 _aOLSZT 003/ISO
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/ISOs
_dOLSZT 003/anp
245 0 0 _aDrożdże. Metody badań - Sprawdzanie stanu opakowań i cech organoleptycznych PN-A-79005-3 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-79005-3
246 1 3 _aYeast. Test methods - Checking of packages condition and organoleptic mark
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-A-79005-3:1997
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a3 strony ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aSKN 1292 ; ICS 67.220.20.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.7, 2.8, 2.9, 2.10.
650 7 _aSaccharomyces cerevisiae
_vnormy.
_2kaba
_9114627
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_911428
920 _a83-236-0616-1
942 _cBK
_00
999 _c52094
_d52094