000 | 01322cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003458929 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250404130323.0 | ||
008 | 150617s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323607206 | ||
035 | _a(OCoLC)911239032 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs _dLUBL 58/ASO |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzyprawy ziołowe - Pieprz czarny PN-A-86965 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aHerbal spices - Black pepper |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-86965 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-86965:1997 |
|
246 | 3 | 0 | _aPieprz czarny |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a7 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.220.10. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aZamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu czarnego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r. | ||
590 | _aZamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu czarnego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r. | ||
650 | 7 |
_aPieprz _vnormy. _2kaba _9114630 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-0720-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52108 _d52108 |