000 01373cam a2200349 i 4500
001 xx003458884
003 NUKAT
005 20250404130207.0
008 150617s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _z8323606399
035 _a(OCoLC)911239018
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
_dLUBL 58/ASO
245 0 0 _aPrzyprawy ziołowe - Pieprz biały PN-A-86966 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aHerbal spices - White pepper
246 3 0 _aPN-A-86966
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-86966:1997
246 3 0 _aPieprz biały
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a6 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
500 _aNa 4 s. okł. tylko błędny ISBN.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aZamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu białego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r.
590 _aZamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu białego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r.
650 7 _aPieprz
_vnormy.
_2kaba
_9114630
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
920 _z83-236-0639-9
942 _cBK
_00
999 _c52116
_d52116