000 | 01373cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003458884 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250404130207.0 | ||
008 | 150617s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _z8323606399 | ||
035 | _a(OCoLC)911239018 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs _dLUBL 58/ASO |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzyprawy ziołowe - Pieprz biały PN-A-86966 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aHerbal spices - White pepper |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-86966 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-86966:1997 |
|
246 | 3 | 0 | _aPieprz biały |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a6 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.220.10. | ||
500 | _aNa 4 s. okł. tylko błędny ISBN. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aZamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu białego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r. | ||
590 | _aZamiast BN-63/8132-01 w części dot. pieprzu białego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny 11 grudnia 1997 r. | ||
650 | 7 |
_aPieprz _vnormy. _2kaba _9114630 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _z83-236-0639-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52116 _d52116 |