000 | 01239nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003939622 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250414103800.0 | ||
008 | 170224s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323607303 | ||
035 | _a(OCoLC)979081616 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Tłuszcze kuchenne PN-A-86901 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-86901:1997 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-86901:1997 |
|
246 | 3 | 0 | _aTłuszcze kuchenne |
246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - Cooking fats |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a4 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa: SKN 1262, ICS 67.200.10. | ||
590 | _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-81/8053-09. | ||
590 | _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-81/8053-09. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xanaliza _vnormy. _2kaba _995020 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-0730-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52150 _d52150 |