| 000 | 01359nam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003940202 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20250414105651.0 | ||
| 008 | 170224s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8323607141 | ||
| 035 | _a(OCoLC)979124861 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych PN-A-82055-14 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-82055-14 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-82055-14:1997 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aBadania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych |
| 246 | 3 | 0 | _aWykrywanie obecności bakterii proteolitycznych |
| 246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Detection of proteolitic bacteria |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
| 300 |
_a2 s. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa : SKN 1219, ICS 07.100.30. | ||
| 590 | _aUstanowiona dnia 28 listopada 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054 p. 2.7.2. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso _xanaliza _vnormy. _2kaba _999891 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
| 920 | _a83-236-0714-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52153 _d52153 |
||