000 01359nam a2200325 i 4500
001 xx003940202
003 NUKAT
005 20250414105651.0
008 170224s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323607141
035 _a(OCoLC)979124861
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych PN-A-82055-14 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82055-14
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-82055-14:1997
246 3 0 _aBadania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych
246 3 0 _aWykrywanie obecności bakterii proteolitycznych
246 1 3 _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Detection of proteolitic bacteria
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a2 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa : SKN 1219, ICS 07.100.30.
590 _aUstanowiona dnia 28 listopada 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054 p. 2.7.2.
650 7 _aMięso
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999891
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
920 _a83-236-0714-1
942 _cBK
_00
999 _c52153
_d52153