000 | 01551nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003941487 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250414105915.0 | ||
008 | 170227s1997 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323607060 | ||
035 | _a(OCoLC)979076132 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli PN-A-82055-11 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-82055-11 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-82055-11:1997 |
|
246 | 3 | 0 | _aWykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli |
246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Detection and determination of most probable number of Escherichia coli |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a11 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa: ICS 07.100.30, 67.120.10 ; SKN 1219. | ||
590 | _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3. | ||
590 | _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3. | ||
650 | 7 |
_aKonserwy mięsne _vnormy. _2kaba _9114560 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xanaliza _vnormy. _2kaba _999891 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-0706-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52156 _d52156 |