000 01551nam a2200337 i 4500
001 xx003941487
003 NUKAT
005 20250414105915.0
008 170227s1997 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8323607060
035 _a(OCoLC)979076132
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli PN-A-82055-11 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82055-11
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-82055-11:1997
246 3 0 _aWykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli
246 1 3 _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Detection and determination of most probable number of Escherichia coli
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a11 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa: ICS 07.100.30, 67.120.10 ; SKN 1219.
590 _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.
590 _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.
650 7 _aKonserwy mięsne
_vnormy.
_2kaba
_9114560
650 7 _aMięso
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999891
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
920 _a83-236-0706-0
942 _cBK
_00
999 _c52156
_d52156