000 01072cam a2200301 i 4500
001 xx003005902
003 NUKAT
005 20241231093030.0
008 140121s2013 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375835168
035 _a(OCoLC)869925316
040 _aKR U/maj
_cKR U/maj
_dKR U/majs
100 1 _aBorowska, Aldona.
_950113
245 1 0 _aInnowacyjność produktowa na przykładzie sektora piekarskiego /
_cAldona Borowska, Barbara Kowrygo.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2013.
300 _a146, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aAneks.
504 _aBibliogr. s. 123-137.
650 7 _aInnowacje
_xaspekt ekonomiczny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9107072
650 7 _aPiekarstwo
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9111036
700 1 _aKowrygo, Barbara.
_916954
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
920 _a978-83-7583-516-8
942 _cBK
_00
999 _c52165
_d52165