000 01322cam a2200325 i 4500
001 xx003940233
003 NUKAT
005 20241231093725.0
008 170224s2016 pl a g |000 0 pol c
020 _a9788364457227
035 _a(OCoLC)995695228
040 _aTARN 010/MT
_cTARN 010/MT
_dLUBL 58/ASOs
100 1 _aRuda, Maria
_d(1950- ).
_912335
245 1 0 _aKonsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu /
_cMaria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar.
260 _aKrosno :
_bPaństwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie,
_c2016.
300 _a99 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 81-94.
650 7 _aWędliny
_xjakość
_zPolska
_zPodkarpacie (region).
_2kaba
_9114697
650 7 _aWieprzowina
_xkonsumenci
_xpreferencje
_zPolska
_zPodkarpacie (region).
_2kaba
_9114696
700 1 _aKilar, Janusz.
_950119
700 1 _aKusz, Dariusz.
_950120
700 1 _aKusz, Bożena.
_950123
700 1 _aKilar, Magdalena.
_950121
710 2 _aPaństwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia (Krosno).
_4pbl
_946554
920 _a978-83-64457-22-7
942 _cBK
_00
999 _c52174
_d52174