000 | 01793nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003950836 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250414123353.0 | ||
008 | 170308s1997 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323607834 | ||
035 | _a(OCoLC)982607013 | ||
040 |
_aKR 197/JM _cKR 197/JMs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aBezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Szczegółowe wymagania dotyczące elektrycznych pieców konwekcyjnych, urządzeń do gotowania w parze i pieców konwekcyjnych parowych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-42+A# PN-IEC 335-2-42 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN 60335-2-42+A# |
246 | 3 | 0 | _aPN-IEC 335-2-42 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-EN 60335-2-42+A#:1997 |
|
246 | 1 | 3 | _aSafety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric forced convection ovens, steam cookers and steam-convection ovens (IEC 335-2-42:1994) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
300 |
_a20 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aGrupa katalogowa: ICS 97.040.20 ; SKN 0478. | ||
590 | _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy. | ||
590 | _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _xnormy. _2kaba _9114709 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-0783-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52317 _d52317 |