000 01793nam a2200337 i 4500
001 xx003950836
003 NUKAT
005 20250414123353.0
008 170308s1997 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323607834
035 _a(OCoLC)982607013
040 _aKR 197/JM
_cKR 197/JMs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aBezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Szczegółowe wymagania dotyczące elektrycznych pieców konwekcyjnych, urządzeń do gotowania w parze i pieców konwekcyjnych parowych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-42+A# PN-IEC 335-2-42 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 60335-2-42+A#
246 3 0 _aPN-IEC 335-2-42
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN 60335-2-42+A#:1997
246 1 3 _aSafety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric forced convection ovens, steam cookers and steam-convection ovens (IEC 335-2-42:1994)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a20 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa: ICS 97.040.20 ; SKN 0478.
590 _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy.
590 _aUstanowiona 17 listopada 1997 r. ; Norma europejska EN 60335-2:1995 z wprowadzoną zmianą A1:1996 i poprawką Cor:1996 ma status Polskiej Normy.
650 7 _aGastronomia
_xnormy.
_2kaba
_9114709
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
920 _a83-236-0783-4
942 _cBK
_00
999 _c52317
_d52317