| 000 | 01387cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003923118 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231092611.0 | ||
| 008 | 170207s2017 pl a u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788327571953 | ||
| 035 | _a(OCoLC)979161818 | ||
| 040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU _dLUBL 58/ASO |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aAnaliza żywności - Oznaczanie akryloamidu w żywności metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-ESI-MS/MS) PN-EN 16618 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-EN 16618:2015-06 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN 16618:2015-06 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aFood analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS) |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccop. 2017. |
||
| 300 |
_a2, 22 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.050; 67.060; 67.080.20; 67.140.20. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 22. | ||
| 530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
| 590 | _aWprowadza EN 16618:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r. | ||
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 920 | _a978-83-275-7195-3 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52345 _d52345 |
||