000 01387cam a2200325 i 4500
001 xx003923118
003 NUKAT
005 20241231092611.0
008 170207s2017 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327571953
035 _a(OCoLC)979161818
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ASO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aAnaliza żywności - Oznaczanie akryloamidu w żywności metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-ESI-MS/MS) PN-EN 16618 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 16618:2015-06
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 16618:2015-06
246 1 3 _aFood analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccop. 2017.
300 _a2, 22 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aICS 67.050; 67.060; 67.080.20; 67.140.20.
504 _aBibliogr. s. 22.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aWprowadza EN 16618:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a978-83-275-7195-3
942 _cBK
_00
999 _c52345
_d52345