000 01555cam a2200337 i 4500
001 xx003923172
003 NUKAT
005 20241231092613.0
008 170207s2017 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327572301
035 _a(OCoLC)979155236
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ASO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aAnaliza żywności - Oznaczanie benzo[a]pirenu, benz[a]antracenu, chryzenu i benzo[b]fluorantenu w artykułach żywnościowych metodą chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas (GC-MS) PN-EN 16619 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 16619:2015-06
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 16619:2015-06
246 1 3 _aFood analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccop. 2017.
300 _a2, 36 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aICS 67.050.
504 _aBibliogr. s. 36.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aWprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
590 _aWprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a978-83-275-7230-1
942 _cBK
_00
999 _c52346
_d52346