000 01500cam a2200337 i 4500
001 xx003923372
003 NUKAT
005 20241231092621.0
008 170207s2017 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327572387
035 _a(OCoLC)979070241
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ASO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aAnaliza żywności - Oznaczanie furanu w kawie i produktach kawowych w fazie nadpowierzchniowej metodą chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas (HS GC-MS) PN-EN 16620 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 16620:2015-06
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 16620:2015-06
246 1 3 _aFood analysis - Determination of furan in coffee and coffee products by headspace gas chromatography and mass spectrometry (HS GC-MS)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccop. 2017.
300 _a2, 15 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aICS 67.140.20.
504 _aBibliogr. s. 15.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aWprowadza EN 16620:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
590 _aWprowadza EN 16620:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a978-83-275-7238-7
942 _cBK
_00
999 _c52347
_d52347