000 | 01506cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003456977 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102638.0 | ||
008 | 150615s1998 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323610045 | ||
035 | _a(OCoLC)934748671 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPółprodukty cukiernicze - Oznaczanie temperatury mięknienia i całkowitego sklarowania tłuszczu kakaowego PN-A-88030 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-88030 |
246 | 1 | 3 | _aConfectionery semi-products - Determination of softening and complete clarifying temperature of cacao fat |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie temperatury mięknienia i całkowitego sklarowania tłuszczu kakaowego |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-88030:1998 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
300 |
_a3 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.180.10. | ||
590 | _aZamiast BN-69/8090-10 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 2 stycznia 1998 r. | ||
590 | _aZamiast BN-69/8090-10 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 2 stycznia 1998 r. | ||
650 | 7 |
_aPółprodukty żywnościowe _vnormy. _2kaba _9114171 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-236-1004-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52376 _d52376 |