000 01506cam a2200337 i 4500
001 xx003456977
003 NUKAT
005 20241231102638.0
008 150615s1998 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8323610045
035 _a(OCoLC)934748671
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
245 0 0 _aPółprodukty cukiernicze - Oznaczanie temperatury mięknienia i całkowitego sklarowania tłuszczu kakaowego PN-A-88030 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-88030
246 1 3 _aConfectionery semi-products - Determination of softening and complete clarifying temperature of cacao fat
246 3 0 _aOznaczanie temperatury mięknienia i całkowitego sklarowania tłuszczu kakaowego
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-88030:1998
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a3 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.180.10.
590 _aZamiast BN-69/8090-10 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 2 stycznia 1998 r.
590 _aZamiast BN-69/8090-10 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 2 stycznia 1998 r.
650 7 _aPółprodukty żywnościowe
_vnormy.
_2kaba
_9114171
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-1004-5
942 _cBK
_00
999 _c52376
_d52376